Avräkningar

Vi kommer endast att ta ut 10 % i provision för beställningar som har utförts. Vi drar av tillverkningskostnaderna och betalar dem till tillverkaren.  Avräkningar görs varje måndag när summan är över 50 euro. Du kan följa dina avräkningsrapporter i din administrationspanel och även skriva ut rapporter som du behöver för din egen bokföring. Undantag är om du använder andelsförening så ska du läsa instruktionerna nedan.

• Du kan se ditt saldo på sidan Avräkningar. Om du använder andelsföreningens faktureringssystem ändra din kontotyp till privatperson.

• När du har minst 1000 sek i ditt Fotosky-saldo kan du skapa en räkning till Fotosky i ditt kooperativa system (Obs! summan inkluderar moms).

• Efter det måste du även göra ett uttag i Fotosky genom att trycka på knappen "GÖR UTTRYCK" och lägga till informationen på din faktura i Fotosky avräkningssystem (den viktigaste informationen som måste vara korrekt är kontonummer och referensnummer).

• Uppgörelsen går till betalningar nästa måndag och du kommer att få ett e-postkvitto på betalningen. Pengarna kommer att överföras till ditt konto efter några bankdagar.