Prislista

Du kan bestämma försäljningspriser och din produktlinje i dina prislistor. Du kan göra flera olika prislistor att använda vid olika fotograferingsevenemang eller om du behöver göra separata prislistor till olika kunder. Du kan också bestämma hanteringsavgiften enligt prislistan.

​

Genom att klicka pÃ¥ produktnamnet i produktlistan kan du se produktbilden större. Om du tillverkar bilder själv eller skickar dem själv till tillverkaren mÃ¥ste du komma ihÃ¥g att endast välja produkter du kan producera.

produktbild prislista

Det finns en länk i det övre högra hörnet på sidan Prislista där du kan göra en ny prislista. I slutet av raden på varje prislista finns en Edit -knapp så att du kan ändra inställningarna i prislistan och skriva ut den. Om du vill ta bort en prislista hittar du knappen i Redigera -sidan till vänster längst ner på sidan. Ta inte bort en prislista som används i fotoevenemang som är aktivt.

​

I prislistan kan du sätta på eller av olika produkter som du vill erbjuda. På samma rad med produkten kan du välja produktbild. Placera musen ovanpå den tomma produktbilden så visas alla alternativ. Du kan även ladda ner din egen produktbild från den lilla molnsymbolen som finns uppe på höger sida i produktbildsfönstret. Om du till exempel gör en bröllopsprislista kan du välja bröllopstema som produktbilder eller för husdjursfotografering kan du välja hundproduktbilder.

Alla priser på sidan Prislistor inkluderar moms.

​

I slutet av produktlistans rad finns en bild av ett inställningshjul. Under det kan du ställa in till exempel rörlig prissättning. Du kan ställa in den första kopian på ett visst pris och sedan lägga till prissteg för att göra fler kopior billigare. Om du väljer pris per rad betyder det att enhetspriset tillämpas enligt antalet kopior av enstaka foto istället för alla produkter som finns i varukorgen. Till exempel kan det första fotot kosta 70 sek, 2-4 bilder från samma foto kan kosta 60 sek per styck och 5 eller fler kopior kan ställas in för 50 sek per styck osv.