Använder Lightroom-plugin

Logga först ut och logga in igen och försök om det fungerar.

Om inte, följ dessa instruktioner:

1) Ladda ner Lightroom-plugin från vår webbplats https://www.fotosky.se/

2) i biblioteksvyn hittar du "Publiceringstjänster" -plats och under den Fotosky.se Dubbelklicka på det.

3) Lightroom Publishing Manager öppnas. Fyll i ditt Fotosky användarnamn och lösenord och klicka på logga in. Tryck inte på Enter eller Spara eftersom inställningarna då inte är korrekta.​

4) När du är inloggad ska fönstret se ut så här. Klicka sedan på Spara -knappen. Klicka inte på knappen Uppdatera fotohändelser ännu.

5) Dubbelklicka sedan igen på fotosky.se -knappen i detta fält för Publicera tjänster

6) Klicka nu på knappen Uppdatera fotohändelser

7) Nu under fotosky.se -kategorin ska det finnas årtal som inkluderar dina fotohändelser

8) Dra de foton du gillar till ditt fotoevenemang och klicka sedan på Publicera -knappen. Sedan överförs bilderna till Fotosky. Inuti Fotosky kontroll kan miniatyrerna ta ett tag att skapa och du ser bara en timglasbild men efter ett tag kommer fotofilerna du skickade att dyka upp.

Nu när du är inloggad i Lightroom ska det automatiskt kunna få nya händelser varje gång du öppnar Lightroom. Du ska inte behöva logga in igen senare.