Kuvanvalmistus

Kuvatilauksella on yhteistyökumppaneina kuvanvalmistamoja. Voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon kohdasta Asetukset - Kuvien käsittely - Kuvanvalmistamo. Kun luot uutta hinnastoa näet mikä tuotevalikoima valitsemallasi kuvanvalmistamolla on. Kuvaaja voi valita mitkä tuotteet valitset myytäväksi ja mihin hintaan asiakkaalle. Näet kuvanvalmistamon tuotantohinnan jokaisella rivillä myyntihinnan vierestä. Tuotantokustannukset ja toimitusmaksu vähennetään jokaisesta tilauksesta ja tilitetään kuvanvalmistamolle.  Riippuen asetuksistasi tilaukset menevät kuvanvalmistamolle, joka lähettää valmiit tilaukset sitten sinulle tai suoraan asiakkaille. Jos haluat että tilauksissa käytetään sinun omia kuoria ja laatikoita voit sopia asiasta kuvanvalmistajan kanssa. Jos tilauksessasi on kuvatiedostoja ja printtejä kuvatiedostot lähtevät kuvatilauksen järjestelmän kautta asiakkaille (jos "Lähetä automaattisesti tilattujen kuvatiedostojen latauslinkit" on ruksittu päälle)  ja tulosteet valmistetaan kuvanvalmistamossa.

​

Kuvanvalmistamot aakkosjärjestyksessä:

​

Color-Kolmio

http://www.colorkolmio.fi/

asiakaspalvelu@colorkolmio.fi

020 7530 344

​

ED-Mark

http://www.ed-mark.fi/

sublimaatio@ed-mark.fi

09 6822420

​

Fotolinja

http://www.fotolinja.fi/

info@fotolinja.fi

020 718 83 70

​

Fotoyks

http://www.fotoyks.fi/

info@fotoyks.fi

010 4368 062

​

Kuvamestari Kalefoto

http://www.kuvamestari.fi/

raisio@kuvamestari.fi

010 322 8010

​

Kuvanmaailma

http://www.kuvanmaailma.fi/

kuvanmaailma@kuvanmaailma.fi

050 3229790

​

Timon Kuvakauppa

https://timonkuvakauppa.fi/

asiakaspalvelu@timonkuvakauppa.fi

03 542 49997

​

Jos haluat valmistaa itse kuvasi tai käyttää jotain muuta kuvanvalmistamoa voit valita asetuksista "Valmistan kuvat itse". Sinä valmistat tällöin itse kuvat ja hoidat kuvien toimitukset asiakkaille. Palvelu lähettää kuvatiedostot automaattisesti jos "Lähetä automaattisesti tilattujen kuvatiedostojen latauslinkit" on ruksittu päälle.