Kuinka tehdä omia grafiikoita

Ensimmäiseksi kun aloitat uuden grafiikan suunnittelun, sinun on valittava valmistamasi tuote tai tuotteet. Voit lisätä grafiikkaa erilaisiin aiheisiin, kuten urheilu, häät, lapset, joulu jne., jotta käyttäjät löytävät helposti minkä tyyppistä grafiikkaa he etsivät. Tuotegrafiikat ovat yhdistelmä eri elementtejä, jotka toimivat kuten kerrokset Photoshopissa tai Illutratorissa.

Elementtityypit ovat Kuva, Teksti, Graafinen elementti ja Logo.

Kuva- alueella näkyy asiakkaan oma kuva. Kuva- alueita voi olla yksi tai useampia (yleensä niitä on vain yksi, mutta esim. Pelaajakortissa on kaksi, etu- ja takaosa, koska se on kaksipuolinen. Valokuva-arkeissa on niin monta kuva-aluetta kuin arkissa on. Kolmen kuvan valokuvakansiossa on 3 valokuva-aluetta).

Voit tehdä esimerkki tekstikentän grafiikkaan, jota asiakas voi itse muokata.

Graafinen elementti on tuotteen alue, johon sijoitat grafiikan.

Logo- elementtiä voit käyttää esim. urheilukuvaustapahtumissa, julisteissa ja ryhmäkuvissa. Valokuvaaja voi ladata tiettyyn tapahtumaan logon, joka näkyy sitten tällä logo-alueella.

• Grafiikat lisätään tuotegrafiikka sarjaasi. Luo uusi tuotegrafiikkasarja esim. Häät tai urheiluryhmät ja luo uusi suunnittelumalli.

• Valitse luokka esimerkiksi Kiitos ja valitse tuote, josta olet luomassa mallin "Kiitos kortti 10x20 cm maisema".

• Tee 20 cm leveä ja 10 cm korkea photoshop -tiedosto, valitse kaikki alueet ja katso pikselien mitat. Lisää ne uuteen tuotteen graafiseen tasoon ja valitse OK. Nyt sinulla on uuden grafiikan pohja.

• Lisää sitten elementti ja valitse tekemäsi graafiikka. Tämä on kiitoskorttisi tausta. Lisää sitten elementtikuva ja muokkaa kuvareiän kokoa ja sijaintia. Sitten voit lisätä myös teksti- ja tietokentän Etunimi. Tällöin se näyttää asiakkaiden etunimen näytekortissa. Voit myös muokata fonttia ja väriä. Kun olet valmis, tallenna asetukset ja uusi Kiitoskortti graafiikkasi on valmis.